Selasa, 27 Mei 2014

Lama tak bercerita

Hai semua,dah lame Syuhada tak post cerita tentang diri Syuhada.Sebab Syuhada sibuk dekat sekolah.

 Ok Syuhada mulakan......Bismilahirrahmanirrahim.

          Nama kite Syuhada.Sekarang kite umur 10 tahun.Syuhada dah besar tak macam dulu perangai macam budak kecik.Sekarang kite dah pandai Bahasa Cina,Bahasa English,Matematik,Sains,TMK dan RBT.Syuhada ade berita gembire.....dekat dalam kelas sekolah kebangsaan dan sekolah agama Syuhada dapat No.3 tapi yg sedihnya pertandingan becerita bahasa english dan malysia dapat no.3 dan 5.itulah yang Syuhada dapat ceritakan.
          
         

Jumaat, 23 November 2012

Hari perkhawinan makcik Syuhada



everyone tau tak my auntie dah khawin ......i  nak ucapkan kat die tahniah   , nak tengok tak gambar die jeng jeng jeng dipersilakan..........

Rabu, 14 November 2012

Best time cuti sekolah




tau tak time cuti sekolah best sangat boleh jumpe nenek ,saudara-mara dan boleh main dengan adik .