Selasa, 4 Januari 2011

Hari pertama ADA kat sekolah

Semalam hari pertama ADA kat sekolah...
ADA sekolah kat SJK(C) FOON YEW 3 J.B...



Pagi-pagi lagi ADA dah kena bangun..bersiap...Ibu yang hantar ADA 
ke sekolah....

macam biasa adik mesti nak ikut.....

ini masa ADA KAT SEKOLAH....









Nampak sikecik comel mesti ada.....

Selepas balik dari sekolah ....ADA kena pergi kesekolah Agama pulak

Ini semasa ADA di sekolah agama




11 ulasan:

logorithm berkata...

Waaaa... hantar anak ke sekolah Cina ek?

EDDIE YUSTIN berkata...

yep..hantar dia ke sekolah Cina, dia minat...

vyerheart berkata...

ok la tu..yang penting minat ada..thanks sbb follow dan dh follow balik..mesti best kan sekolah kat sekolah cina tu..

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

wahh, chinesse skul.. bagus, boleh tingkatkan prestasi bahasa. nanti dia boleh berbahsa 3 bahasa:) inggeris, melayu, cina:)
credit to her then!
belajar elok2 ye ada:)

gadisBunga berkata...

salam...lama tak update blog? :)

Oh Oeya berkata...

Ehh! sama laa kita.. hi3.. bezanya anak awk Foon Yew 3 dan anak kita Foon Yew 5 :)

Qdess juge.. owhhh.. sama lagi.. Qdees Johor Jaya :)

Misz Muffin berkata...

bguslah gi skolah cine.. nnti besar leh ckp cine.. sng nk dpt keje.. =)

syamimi berkata...

waw.....anak awak kat school tu....tak silap saya s.menengah utk foon yew.....ada e-board...yg berharga 72,ooo.....no more loudspeaker will be use....

Liza @ Adzriel AB berkata...

samalah dgn anak pengasuh baby saya, ke sekolah cina juga. saya nak tapi hubby tak nak.

rais berkata...

sgah d cni hehe..

Hafidzah Hafidz berkata...

waaaa, bagus nya..sekolahkan anak dekat sekolah Cina..boleh berbahasa Mandarin la lepas ni ye..bagus untuk masa depan neh ^^ fyza kalau ada anak pun ingat nak hantar masuk sekolah Convent ^^